5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Binanın mideinden bayağıya dosdoğru nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

CMD Mühür; nitelikli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair spesiyalist kadrosuyla Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve yangın kapısı benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun kötüın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Report this wiki page