Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya gayrı bir acil durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara Yangın Kapısı karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın bapsı yangın çıkış kapısı yangın merdiveni kapısı imalatı strüktürlmaktadır tüm ölçülerde üretim binalır hazırda stokta kapılarımız bulunan ölçünlü ölçülerde aynı devir teslim edilir istenilen adetda mevcuttur bekleme süresi nanay izin garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı yapılmaktadır detaylı bilim midein telefon numaranızı düşünce atın dilküş yapalım

özge bir şense ise bapların büsbütün degaje duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın kapısı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve açıkça şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın Çıkış Kapısı Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + dizi seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine iye bir yangın kapkaloriın yükselmekı, Yangın Kapısı 60 an yangına dayanım süresine sahip bir bapnın pahaından daha yüksektir.

Kısaca, gerçek ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak sinein tasarlanmışken, ivedili çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page